АБО ФАРМА-ИМУНОХЕЛТ ФЕМИН капс.х30

26,79 лв.
  • Марка: ABOPHARMA
  • Кат. номер: 0002
Imunohealth Femine е хранителна добавка, съдържаща комбинация от лактоферин, пробиотици и пребиотици за силен имунитет и баланс на вагиналната микрофлора. Формулата на Imunohealth Femine е специално разработена за жени, като действа благоприятно за силата и укрепването на имунната система и подпомага организма по време на бременност. Imunohealth Femine съдейства за възстановяването на баланса на вагиналната микрофлора.
 
Imunohealth Femine се препоръчва за прием по време на периода на бременност и кърмене.
 
Imunohealth Femine е препоръчителен при необходимост на желязо в организма и може да подпомогне по-доброто му усвояване, поради съдържанието на лактоферин. Лактоферинът има химическо взаимодействие към желязото - свързва го и го пренася до всички клетки, които имат нужда от него
 
Imunohealth Femine са специални стомашно устойчиви капсули, което гарантира защитата им от стомашните киселини и достигането им до тънките черва.
 

Състав в препоръчителен дневен прием 1 капсула

  • Лактоферин / Lactoferrin - 100mg
  • Инулин / Inulin - 80mg
  • Фруктоолигозахариди/FOS - 50mg
  • Bifidobacterium longum 100MLD DSM 16603 - 2 billion c.f.u.
  • Lactobacillus Rhamnosus 200MLDATCC 53103 - 2 billion c.f.u.
 
 
НАЧИН НА УПОТРЕБА
НАЧИН НА СЪХРАНЕНИЕ
НАЧИН НА УПОТРЕБА

Imunohealth Femine се приема по 1 капсула дневно между храненията.
Няма ограничения в продължителността на приема.
Да не се превишава препоръчителния дневен прием.
 

НАЧИН НА СЪХРАНЕНИЕ

Да се съхранява в оригиналната опаковка, на сухо място при стайна температура, не по- висока от 25°C. Да не се излага на пряка слънчева светлина! Да не се използва след изтичане срока на годност или ако целостта на опаковката бъде нарушена!