ВИТАНАТ СИРОП ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ 250МЛ

20,90 лв.

ВИТАНАТ сироп е мултивитаминен сироп за деца и възрастни предназначен за поддържане на нормална имунна дейност. Подпомага физиологичния растеж и развитие. Благоприятства общото здравословно състояние и жизнеността на организма.

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА
НАЧИН НА СЪХРАНЕНИЕ
НАЧИН НА УПОТРЕБА

Съставки: Течен екстракт от Черен бъз (Sambucus nigra), Ехинацея (Echinacea), Бета  глюкан (Beta glucan), Червено цвекло (Beta vulgaris), Мащерка (Thymus vulgaris), Зелен орех в млечен стадии (Julgans regia), вит. С (Vit. C), вит. D (Vit. D), вит. Е (Vit. E), Никотинамид (nicotinamide vit.B3), Пиридоксин (piridoxine vit.B6), Фолиева киселина (acidum folium vit.B9), Цинк (Zn), Селен (Se)

Начин на употреба: Приемайте сиропа 15-20 минути преди хранене. При деца от 6 до 9 месеца може да се прилага само след преценка на специалист. В този случай се препоръчва дозата да бъде разтворена в храна или вода.

Възраст: Еднократен прием: Дневен прием:
9 - 12 месеца 1/2 чаена лъжичка (2,5 мл)  1 път на ден
1 - 3 години 1/2 чаена лъжичка (2,5 мл) 2 пъти на ден
3 - 5 години  1 чаена лъжичка (5 мл) 2 пъти на ден
5 - 7 години 2 чаени лъжички (10 мл) 2 пъти на ден
7+ години и възрастни 1 супена лъжица (15 мл) 2 пъти на ден

 

НАЧИН НА СЪХРАНЕНИЕ

Да се съхранява в оригиналната опаковка, на сухо място при стайна температура, не по- висока от 25°C. Да не се излага на пряка слънчева светлина! Да не се използва след изтичане срока на годност или ако целостта на опаковката бъде нарушена!